Ett E-apotek i Sverige med riktig toppkvalitet och effektiva samt tids testade leveranser till din brevlåda.

OM OSS

Hos oss på apoteket online strävar vi efter fullständig transparens och tydlig information till våra kunder. Vi vill helt enkelt att alla som besöker oss för att göra sitt köp skall veta vad som gäller och hur det fungerar att handla från oss. Våra kvalificerade medarbetare kan besvara alla frågor om allt från beställningsprocessen till leveranser, betalningar och returpolicy.

Hög tillgänglighet för våra kunder och 24/7 kundservice

På vårt apotek finns våra kvalificerade medarbetare tillgängliga för att besvara alla era frågor, oavsett tid på dygnet. Det är också denna dedikation till kunderna som gör att vi står ut från mängden jämfört med andra e-apotek på marknaden. Tack vare våra välutbildade medarbetare vet du att du alltid kan få korrekta och tillförlitliga svar.

Hos kundservice kan du få hjälp på följande sätt;

  • Via telefon, dygnet runt.
  • Via mejl, antingen via kontaktformuläret på hemsidan eller vår e-mailadress.
  • Via LiveChat-funktionens om ger dig chansen att chatta med en kvalificerad medarbetare direkt.

Hitta ditt svar i Vanliga Frågor

I vår sektion med vanliga frågor har vi samlat alla de vanligast ställda frågorna kring ditt köp av produkter hos oss. Det är därför alltid en bra idé att börja med att konsultera den sidan innan du kontaktar oss på ett annat sätt. Om du mot förmodan inte finner svaret på det du undrar över i den här sektionen är du självklart välkommen att kontakta oss på något av de ovanstående sätten.

Våra proffsiga medarbetare finns till för dig

Vi är stolta över att kunna erbjuda kundservice av högsta klass, genom hela processen. Därför finns våra licenserade apotekstekniker liksom experter på e-handel tillgängliga för att besvara dina frågor hos oss. Vi kan på grund av sekretess kring personuppgifter inte ge dig specifika råd, baserade på din medicinska historia, men står alltid till tjänst för att erbjuda expertråd om erektil dysfunktion, behandlingar för impotens och för tidig utlösning för att återfå kontrollen över ditt sexliv.

Informativa artiklar för alla

På vår hemsida finner du också hjälpsamma och informativa artiklar från specialister inom urologi, som fokuserar på möjliga orsaker till impotens liksom lösningar som fungerar för dig. Allt för att du skall kunna ta ett välinformerat beslut om din framtida behandling och inköp av produkter hos oss. Lämna dina sexuella svårigheter bakom dig och ta besluten du behöver för din sexuella framtid.