Ett E-apotek i Sverige med riktig toppkvalitet och effektiva samt tids testade leveranser till din brevlåda.

VANLIGA FRÅGOR

Måste jag ha ett recept för att lägga en beställning hos er?

Du behöver inte ha något recept för att kunna köpa läkemedel från vårt apotek. Däremot rekommenderas det att du alltid konsulterar sjukvårdspersonal innan du tar ett beslut om en eventuell behandling. Vi erbjuder kostnadsfri medicinsk rådgivning till alla kunder dygnet runt.

Vad betyder termen “generisk” och ger ett sådant läkemedel samma effekt som mer kända märken?

Ett generiskt läkemedel är generellt sätt uppkallat efter den aktiva ingrediensen i läkemedlet medan många kända tillverkare använder märkesnamn. Då en tillverkare inte kan äga patent på ett kemiskt ämne kan tillverkare av generiska läkemedel producera dessa och sälja på marknaden. Dessa ger exakt samma effekt.

Varför ser era piller inte ut som märkesläkemedel och varför har de ett annat namn?

Tillverkare kan som tidigare nämnts inte ha patent på ett kemiskt ämne. Detta innebär att vi kan sälja läkemedel som ger precis samma effekt som de mer kända märkena. Dock får vi inte kopiera vare sig utseendet eller namnet på pillren eftersom det är ett brott mot upphovsrätten.

Hur vet jag att era produkter har hög kvalitet?

Vi prioriterar alltid arbetet med att kvalitetssäkra våra produkter. Vi är därför mycket kräsna när det kommer till val av leverantör av läkemedel liksom den testprocess som ligger bakom dessa produkter. Läkemedlen tillverkas av ett företag i Indien som innehar licens från indiska staten och är godkänt av det indiska Läkemedelsverket.

Vilka betalningsmetoder accepterar ni?

Vi accepterar följande betalningsmetoder i kassan på apoteket:

  • Betalning via kreditkort.
  • Bitcoin.

Levererar ni till mitt område?

Beställningarna levereras till hela Sverige och nästan alla länder i världen, med undantag för ett fåtal länder i Asien.

Varifrån skickas läkemedlen på ert apotek?

De läkemedel vi säljer tillverkas i Indien, och de hanteras och skickas alltid därifrån.

Vilken typ av paket använder ni och måste jag kvittera leveransen?

Din integritet är väldigt viktig för oss. Din beställning skickas därför alltid i ett diskret kuvert, vilket lämnas i brevlådan.

Skickas min beställning samma dag som jag betalar den?

Produkterna finns i lager för omedelbar leverans. Vi måste dock alltid kontrollera din beställning innan vi skickar den, för att försäkra oss om att leveransuppgifterna stämmer. Detta tar 1-2 dagar.

Hur mycket kostar det om ni behöver återsända produkten?

Vi återsänder våra produkter gratis. Inga ytterligare kostnader kommer att tas ut av kunden.