Ett E-apotek i Sverige med riktig toppkvalitet och effektiva samt tids testade leveranser till din brevlåda.

Policy

Fraktpolicy

De läkemedel som erbjuds på hemsidan tillverkas och skickas från Indien. Normalt sett levereras en order inom cirka 10-21 dagar men vissa förseningar kan ske med upp till 10 dagar.

Avbeställnings Policy

Notera att vi endast accepterar avbeställningar inom 24 timmar efter att din order har lagts. En avbeställning måste meddelas genom att du kontaktar kundservice via telefon eller e-mail för att meddela att du inte längre vill ha din order.

Återbetalningspolicy

De läkemedel du hittar hos oss är den generiska varianten av mer välkända märken. De är alltid kemiskt identiska och har samma medicinska effekt. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med effekten, kan du alltid kontakta oss och returnera produkten enligt reglerna. När produkten har mottagits kommer vi att påbörja återbetalnings processen.

Läs instruktionerna för att försäkra dig om korrekt dosering

Vi rekommenderar alltid att du åter läser igenom instruktionerna för produkten och bekräftar att du tar rätt dos innan du kontaktar oss. Detta då det också finns en möjlighet att effekten kan bli långsammare om du äter mat eller intar alkohol i anslutning till att du använder läkemedlet.

Utebliven leverans

Om du inte mottager din produkt inom utsatt tid (10-21 dagar plus i vissa fall ytterligare 10 dagar pga tullprocessen) så kan du alltid kontakta vårt supportteam för återbetalning. Denna process tar mellan 5-7 dagar och återbetalningen sker alltid till ditt bankkonto.